Serviciile noastre

  

INFORMATII UTILE

Acte necesare pentru semnare Antecontract si Contract de Vanzare Cumparare:
 
- Carte de identitate
- Certificat de casatorie
- Certificat Energetic
- Certificat Fiscal Taxe si Impozite care sa certifice ca toate impozitele si taxele sunt platite
- Adeverinta de la asociatia de proprietari semnata de Administrator si Presedinte cu numar si data.
- Ultima Factura plus Chitanta de la furnizorul de energie electrica
- Cadastru si Intabulare
- Actele proprietatii: contractul de vanzare cumparare, contract de imprumut, dovada achitarii integrale,
procesul verbal de predare-primire, contractul de construire, etc.
- Contul Iban
  
Daca imobilul a fost cumparat de la o persoana fizica sau juridica, actul de proprietate poate fi:
Contract de vanzare-cumparare sau de donatie, autentificat la notariat;
Certificat de mostenitor, acesta atesta faptul ca actualii proprietari au dobandit apartamentul prin mostenire,
in acest caz vor trebui prezentate si actele de proprietate ale defunctului;
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, pronuntata in urma unui divort, partaj etc.
 
Daca imobilul a fost cumparat de la stat dupa anul 1989:
 
- act de vanzare-cumparare
- procesul verbal de predare-primire a imobilului
- dovada achitarii integrale a apartamentului din partea societatii creditoare (CEC, DAFI, ROMCONFORT sau unitatea
la care era angajat proprietarul la acea data), daca plata s-a facut in rate;
- contractul de imprumut
- daca plata ratelor s-a facut cu imprumut, atunci este necesara si incheierea de radiere a inscriptiei ipotecare pe care
societatea creditoare a luat-o la semnarea contractului de vanzare-cumparare
 
Daca imobilul a fost cumparat de la stat inainte de anul 1989:
 
- contractul de construire
- procesul verbal de predare-primire a imobilului
- titlul de proprietate eliberat de Administratia financiara.
- incheierea de radiere a inscriptiei ipotecare, pe care CEC-ul a luat-o la semnarea contractului de vanzare-cumparare 
(daca acesta a fost cumparat cu plata in rate);
- contractul de imprumut.
 
Daca imobilul a fost achitat integral, dar nu a fost radiata inscriptia ipotecara, atunci trebuie sa va prezentati la 
societarea creditoare cu contractul de construire in original si sa depuneti o cerere prin care sa solicitati eliberarea
unei adeverinte din care sa rezulte ca imobilul a fost achitat integral si acordul acesteia pentru radierea inscriptiei
ipotecare. Termenul de eliberare variaza intre 3 si 7 zile. Radierea inscriptiei ipotecare se face la Biroul de Carte Funciara.
 
In cadrul ImobiliareOcazii.ro puteti gasi apartamente de 2 camere, 3 camere, 4 camere dar si garsoniere din Sectorul 4, Bucuresti. Sectorul 4 se imparte in cateva zone distincte, fiecare zona cu alte caracteristici:
 
Zona Brancoveanu nou este zona cea mai scumpa din Sectorul 4. Cumparatorii care opteaza pentru aceasta zona beneficiaza de Parcul Oraselul Copiilor dar si de statia de Metrou Constantin Brancoveanu, precum si multuple linii RATB. Toate blocurile din aceasta zona sunt construite incepand cu 1980. Apartamentele de 2,3,4, camere dar si garsonierele  sunt cele mai spatioase din tot Sectorul. Principalele strazi ce se regasesc in aceasta zona sunt: Soseaua Oltenitei, Padesu, Pictor Stefan Dumitrescu, Lalosu, Alunisului, Paduroiu, Pomarla, Baltita, Imparatul Traian si Bulevardul Constantin Brancoveanu.
 
Zona Piata Sudului - Aparatorii Patriei, este dupa Brancoveanu pe locul doi din punct de vedere al preturilor. Cumparatorii care doresc sa se stabileasca aici, beneficiaza in primul rand de accesul facil la Metrou, prin cele doua statii, statia de Metrou Piata Sudului si statia de Metrou Aparatorii Patriei, precum si multiple linii RATB. De asemenea locuitorii acestei zone beneficiaza si de proximitatea fata de Mall Sun Plaza, Cora, Leroy Merlin. Toate imobilele din acest perimetru sunt construite dupa 1980, au o suprafata utila generoasa fiind si aici pe locul doi dupa Brancoveanu. Principalele strazi ce se regasesc in aceasta zona sunt: Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, Cercetatorilor, Ion Iriceanu, Democratiei, Anton Bacalbasa, Panselelor, Frumusani, Mariuca, Ionescu Gheorghe, Samoila Dumitru, Govora, Tulnici, Cap. Gheorghe Ion, Garnitei, Stanjeneilor, Voila, Ciochina.
 
Zona Secuilor - Nitu Vasile este apropiata de Metrou Piata Sudului cat si Metrou Constantin Brancoveanu. Este caracterizata de prezenta spatiilor verzi si a locurilor de joaca, Varsta blocurilor din acest areal incepe cu 1962 si se termina cu 1974, dar totusi este o zona scumpa datorita spatiilor verzi si apropierii de Metrou. Principalele strazi: Secuilor, Nitu Vasile, Rezonantei, Cricovul Dulce, Cricovul Sarat, Tache Gheorghe, Diana Alexandra Donea, Mirea Luiza Mioara. In aceasta zona sunt predominante apartamentele de 2 camere semidecomandat.
 
Zona Alexandru Obregia - Emil Racovita. Se intinde intre Bulevardele Alexandru Obregia, Emil Racovita, Turnu Magurele si este caracterizata de prezenta spatiilor verzi si a locurilor de joaca. Accesul la mijloacele de transport in comun se face doar prin liniile RATB, metroul fiind destul de departe. Varsta blocurilor incepe cu 1963 si se termina cu 1981, dar marea majoritate a imobilelor sunt construite inainte de 1977. Strazile principale sunt: Alexandru Obregia, Emil Racovita, Turnu Magurele, Aleea Terasei, Dragos Maldinovici, Straduintei, Aliorului, Aleea Ciceu, Aleea Niculitel, Aleea Ornamentului, Aleea Raul Sadului.
 
Zona Alexandru Obregia - Constantin Brancoveanu vechi, se intinde intre Alexandru Obregia, Constantin Brancoveanu si Turnu Magurele. La fel zona este caracterizata de prezenta spatiilor verzi si a locurilor de joaca. Accesul la mijloacele de transport in comun se face doar prin liniile RATB, metroul fiind destul de indepartat. Varsta Imobilelor din aceasta zona incepe cu 1964 si se termina cu 1979. Strazile principale sunt: Alexandru Obregia, Constantin Brancoveanu, Covasna, Vatra Dornei, Stupilor, Dorohoi, Turnu Magurele.
 
Zona Constantin Brancoveanu - Resita, se intinde intre Bulevardul Constantin Brancoveanu vechi, strada Resita si Luica. Este caracteristic acestei zone ponderea mai mare a blocurilor de 4 etaje, cu spatii verzi intre ele. Ca an de constructie imobilele din aceasta zona sunt mai noi, si variaza intre 1972 si 1975. Accesul la mijloacele in comun se face prin intermediul liniilor de RATB. Principalele strazi sunt: Constantin Brancoveanu, Resita, Luica, Huedin, Izvorul Muresului, Izvorul Crisului, Izvorul Trotusului, Cetatea Veche, Lamotesti, Uioara.
 
Zona Soseaua Giurgiului - Resita, se intinde intre Soseaua Giurgiului, Resita si Luica. Este zona cea mai ieftina din Sectorul 4, dar are un raport calitate pret bun, intrucat suprafete apartamentelor sunt generoase iar varsta imobilelor incepe de la 1972 si se termina cu 1979, cu o pondere insemnata de blocuri construite dupa cutremur. Accesul la mijloacele in comun se face prin intermediul liniilor de RATB. Principalele strazi sunt: Soseaua Giurgiului, Resita, Drumul Gazarului, Straja, Spinis, Argeselu, Moldoveni, Almasul Mic, Almasul Mare, Gradistea, Tatulesti, Calinesti, Aleea Slatioara.

0736-37.85.88 e-mail